top of page

Nu tar vi det riktigt långsamt.

Vi är otroligt exalterade över vårt senaste tillskott till kamerateknologin - vår sprillans nya slow motion-kamera som kan filma i imponerande 1000 bilder per sekund! Detta är en game-changer för oss och våra tjänster, särskilt inom matvideografi där varje detalj räknas.

Att kunna fånga matens textur, konsistens och till och med dess förflyttningar i slow motion öppnar upp en helt ny värld av kreativa möjligheter. Från en fräsch grönsallad som sköljs i vatten till en saftig biff som grillas perfekt, varje moment kan nu förstärkas och visas upp på ett sätt som tidigare var otänkbart.

Kameran kommer också att vara ovärderlig för våra insatser inom andra områden såsom reklamfilm och evenemang med hög hastighet. Att kunna frysa ögonblick och fånga varje detalj i kristallklar slow motion ger en dimension av drama och intensitet som förhöjer varje projekt.

Det bästa av allt är att vi har investerat i denna toppmoderna utrustning så att våra kunder inte behöver oroa sig för hyreskostnader. Vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa för våra kunder och genom att ha den senaste tekniken till hands kan vi säkerställa att varje projekt levereras med högsta möjliga kvalitet och precision.




bottom of page