top of page

Morning Light inleder samarbete med Sveriges Schackförbund

Det är med stor glädje och entusiasm som vi på Morning Light delar den spännande nyheten om vårt senaste samarbete med Sveriges Schackförbund.


Morning Light kommer att ta hand om alla sociala mediekanaler för Schackförbundet, och vi är redo att ta öka intresset för Schack i Sveriges men framförallt att ta vara på det stora intresse som redan finns och bygga vidare på den. Vi vill göra det lätt att hitta information och bli notifierade om aktiviteter och tävlingar.


Schack är mer än ett spel – det är en konstform, en intellektuell utmaning och en gemenskap som sträcker sig över gränser och generationer. Det är en plats där strategi möter kreativitet och där varje drag kan göra en avgörande skillnad. Därför är det av yttersta vikt att förbundets närvaro online speglar schackets djup och bredd.


Detta är en möjlighet att främja schackets ständigt växande popularitet och att öppna dörrar för nya generationer av spelare att upptäcka glädjen och spänningen med schack. Genom att erbjuda intressant och relevant innehåll samt att interagera aktivt med vår publik, strävar vi efter att göra schack mer tillgängligt och lockande för människor i alla åldrar och bakgrunder.


Vi på Morning Light ser fram emot att vara en del av Schackförbundets resa och att bidra till dess fortsatta framgångar.





bottom of page